Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@03:26:53 GMT

چگونگی پیگیری مرسوله پستی

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۶۹۰۵

پیگیری مرسولات پستی از جمله خدمات کاربردی شرکت پست است که با استفاده از آن می‌توان اطلاعاتی نظیر مشخصات مرسوله، نام فرستنده و گیرنده، وزن و هزینه ارسال را مشاهده کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شرکت پست با هدف دستیابی عموم مردم به خدمات پستی در عرصه ارتباطات خدمات مختلفی را ارائه می‌دهد. بسیاری از سازمان‌ها، نهادها، شرکت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی از طریق خدمات مختلف پست، مرسوله‌های خود را ارسال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های اخیر به واسطه رواج خریدهای اینترنتی، بسیاری از مردم سروکارشان به پست و خدمات آن افتاده است.

در برخی مواقع به دلیل طولانی شدن زمان دریافت مرسوله‌های پستی گیرندگان این مرسوله‌ها که نگران سرنوشت مرسوله خود هستند، در اولین اقدام  تصمیم می‌گیرند با مراجعه حضوری به یکی از ادارات پست بسته خود را رهگیری کنند، این  در حالی است که  با رونق خدمات الکترونیک بهترین راه، استفاده از خدمات مدرن شرکت ملی پست است.

سال‌هاست که شرکت ملی پست برای استفاده از خدمات رهگیری مرسولات ثبتی امکانی را فراهم کرده است تا فرستنده یا گیرنده با در دست داشتن قبض رسید یا شماره بارکد مرسوله به نشانی http://newtracking.post.ir / مراجعه و با ورود شماره بارکد مرسوله در باکس مربوطه از سرنوشت مرسولات خود در تمام مراحلِ قبول، رهسپاری و توزیع آگاه شوند و آن را رهگیری کنند.

از طریق این درگاه اداره پست این امکان را به مشتریان خود می‌دهد که اطلاعات محموله خود را مشاهده و وضعیت آن را تا هنگام تحویل پیگیری کنند. سیستم رهگیری مرسولات پستی اطلاعات کاملی را به مشتریان خود خواهد داد و شما می‌توانید مکان محموله خود را مشاهده و بفهمید که چه زمانی به دستتان می‌رسد. این ویژگی در هنگام خرید اینترنتی بسیار اهمیت دارد.

مشخصات اولیه مرسوله برای شما نمایش داده می‌شود. شما در این بخش می‌توانید اطلاعات زیر را مشاهده کنید:

تاریخ و ساعت تحویل مرسوله به پست
نوع سرویس
دفتر پستی مبدا
مبدا و مقصد
نام گیرنده و نام فرستنده
کدپستی گیرنده و فرستنده
وزن و هزینه پست
تاریخ و ساعت آخرین مکان مرسوله که ثبت شده است
نقطه پستی
نام مامور پست (نامه رسان)
تصویر مامور پست
رویداد یا وضعیت فعلی مرسوله
امضا و نام گیرنده مرسوله

در صورتی که مایل هستید جزئیات بیشتری از مرسوله خود مشاهده کنید می‌توانید در پایین صفحه بر روی گزینه زردرنگ مشاهده جزئیات بیشتر مرسوله  کلیک کنید.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۶۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت چگونگی تسخیر چشم صدام در عملیات بازی‌دراز
  • پیگیری اقدامات انجام شده برای بیماران تالاسمی
  • چگونگی استنباط سنن الهی در نظام حکمرانی
  • تعرفه‌های پستی بخش مجازی نمایشگاه کتاب اعلام شد
  • تعرفه‌های پستی نمایشگاه مجازی کتاب اعلام شد
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!