Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@03:21:32 GMT

پیگیری گرفتن کارت سوخت چطور ممکن است؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۶۴۸۳۷

پیگیری گرفتن کارت سوخت چطور ممکن است؟

آبان ماه سال گذشته وزیر ارتباطات اعلام کرد که می‌توان کارت‌های سوخت را به کارت‌های بانکی متصل کرد تا ۳۳۰ میلیارد تومان در صدور کارت سوخت صرفه‌جویی شود. پس از آن در آذر ماه نیز شیوه انجام این کار را اعلام کرد و گفت: صاحبان خودرو می‌توانند از طریق سایت دولت همراه، کارت سوخت خود را به کارت بانکی متصل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن هم اجرای این طرح آغاز شد تا نیازی به صدور کارت‌های جدید نباشد، اما به دلیل فراهم نبودن بستر‌های الکترونیکی لازم این تصمیم اجرایی نشد و شرکت پالایش و پخش اعلام کرد که صاحبان خودرو مجددا باید از کارت سوخت‌های سابق استفاده کنند. در این میان برخی افراد هنوز برای دریافت کارت سوخت خود اقدام نکرده‌اند، برخی ثبت‌نام کرده‌اند، اما هنوز کارت به دست آن‌ها نرسیده و همچنین گروهی که برای یکی شدن کارت بانکی و کارت سوخت اطلاعات خود را ثبت کرده بودند، حالا هیچ کارت سوختی ندارند.

کسانی که چند ماه قبل برای یکی شدن کارت سوخت و کارت بانکی اقدام به ثبت اطلاعات خود کرده بودند، تقریبا نیاز به انجام کاری ندارند. بر اساس اطلاعیه روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران:

«آن دسته از صاحبان خودرو و موتورسیکلت که بر اساس فراخوان قبلی، نسبت به درج اطلاعات خود در سامانه دولت همراه (GSB) برای تبدیل کارت بانکی به کارت سوخت اقدام و با انجام دادن فرآیند لازم، شماره حساب کارت اعتباری خود را ثبت کرده اند، نیازی به ثبت نام مجدد و یا مراجعه به پلیس +۱۰ ندارند و کارت هوشمند سوخت آن‌ها بر اساس ثبت نام انجام شده قبلی، صادر و توسط شرکت پست جمهوری اسلامی ایران به آن‌ها تحویل خواهد شد. منتها این هموطنان باید هزینه صدور کارت المثنی را برابر تعرفه مصوب، هنگام دریافت کارت به ماموران شرکت پست جمهوری اسلامی ایران پرداخت کنند.»

در همین رابطه «زیبا اسماعیلی» سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: «افرادی که قبلا در سامانه دولت همراه ثبت‌نام کرده‌اند، نگران دریافت کارت سوخت خود نباشند؛ چراکه تلاش ما این است که نهایتا تا ۲۰ مردادماه کارت این افراد را در اختیارشان قرار دهیم.»

پیگیری کارت سوخت

کسانی‌که ثبت‌نام کرده‌اند، اما هنوز کارت سوخت به دست آن‌ها نرسیده مسیر کوتاهی برای پیگیری وضعیت کارت‌شان دارند و آن مراجعه به صفحه شرکت ملی پست ایران است. این شرکت در آخرین اطلاعیه خود اعلام کرده است: «افرادی که کارت سوخت آن‌ها صادر شده، ولی به دستشان نرسیده، باید در سایت پست به قسمت رهگیری مرسولات سازمانی رفته و به دنبال آدرس کارت سوخت خود باشند.»

بر اساس اعلام پست، مبلغ ۱۰ هزار تومان توسط نامه رسانان این شرکت در هنگام توزیع کارت‌های سوخت «نو شماره»، از متقاضیان دریافت می‌شود که به حساب شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی واریز خواهد شد. شرکت پست با یادآوری اینکه هیچ آدرس اینترنتی دیگر یا شماره پیامکی برای دسترسی به اطلاعات کارت سوخت، از سوی این شرکت اعلام نشده است، هشدار داد که هموطنان مراقب سوء استفاده افراد سودجو در این زمینه باشند.

بنابراین پس از اینکه وارد صفحه اصلی سایت شدید، در قسمت خدمات الکترونیکی پست، گزینه رهگیری مرسولات سازمانی را انتخاب کنید. در صفحه جدید نوع سند که «کارت سوخت» است انتخاب و پس از آن شماره VIN کارت خودرو و در کادر بعدی اعداد کنترلی را وارد و روی گزینه جستجو کلیک کنید. تا در نهایت وضعیت کارت سوخت شما نمایش داده شود. ولی برای کسانی که قبلا در سایت خدمات دولت ثبت‌نام کرده‌اند، ممکن است پیام «متقاضی محترم، کارت سوخت استعلام شده در مجموعه شرکت پست فاقد سابقه است.» روبرو شوند، که در این حالت باید برای درخواست جدید به پلیس +۱۰ مراجعه کنند؛ بنابراین پس از اینکه وارد صفحه اصلی سایت شدید، در قسمت خدمات الکترونیکی پست، گزینه رهگیری مرسولات سازمانی را انتخاب کنید. در صفحه جدید نوع سند که «کارت سوخت» است انتخاب و پس از آن شماره VIN کارت خودرو و در کادر بعدی اعداد کنترلی را وارد و روی گزینه جستجو کلیک کنید. تا در نهایت وضعیت کارت سوخت شما نمایش داده شود. ولی برای کسانی که قبلا در سایت خدمات دولت ثبت‌نام کرده‌اند، ممکن است پیام «متقاضی محترم، کارت سوخت استعلام شده در مجموعه شرکت پست فاقد سابقه است.» روبرو شوند، که در این حالت باید برای درخواست جدید به پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

اما مسیر دیگری هم برای اطلاع از وضعیت کارت سوخت وجود دارد و آن مراجعه به سامانه پیگیری وضعیت کارت هوشمند سوخت خودرو پلیس +۱۰ است که باید در آن اطلاعات شماره پلاک خودرو را وارد کنید. البته پلیس +۱۰ مسیر دیگری هم برای پیگیری وضعیت کارت سوخت در نظر گرفته و آن ارسال پیامک است.

برای این کار کافیست شماره VIN را توسط پیامک به شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ ارسال کنید. توجه کنید درصورت رعایت قالب و ساختار مشخص شده، پاسخ شما سریع ارسال خواهد شد. برای استعلام کارت هوشمند موتور سیکلت باید ابتدا حرف M. و سپس ستاره و بعد (VIN) موتور سیکلت موجود در پشت کارت موتور را وارد کنید، برای مثال M*IRKV۹۱MN۵O۳۶۸۵۹۸۸. همچنین برای استعلام کارت هوشمند خودرو باید ابتدا حرف V. و سپس ستاره و بعد (VIN) خودرو که در پشت کارت خودرو است را وارد کنید مانند V*IRPC۹۰VV۵I۹۶۵۸۷۴۲.

ثبت نام برای اولین بار.

اما کسانی‌که هنوز اقدام به ثبت‌نام نکرده‌اند باید به صورت حضوری به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه کنند. برای مراجعه به پلیس +۱۰ حضور مالک وسیله نقلیه باید حضور داشته باشد. درغیر اینصورت اگر شخص دومی اقدام به دریافت کارت سوخت می‌کند باید وکالتنامه‌ای که در آن کلمه کارت سوخت به صراحت ذکر شده را داشته باشد. اصل و کپی کارت یا سند خودرو، شناسنامه یا کارت ملی مالک یا وکیل صاحب خودرو جهت احراز هویت و بیمه نامه خودرو از دیگر مدارکی است که باید به همراه داشت.

توجه داشته باشید که ارائه آدرس کامل پستی به همراه کد پستی و شماره ملی مالک خودرو ضروری است چراکه کارت سوخت برای مالک صادر و پست می‌شود. در نهایت هم برای ثبت نام کارت سوخت مبلغ ۱۰ هزار تومان دریافت می‌شود که باید آن را از طریق دستگاه‌های کارت خوان موجود در دفاتر پرداخت کنید. پس از آن نیز شما می‌توانید به صورت آنلاین وضعیت کارت سوخت خود را پیگیری کنید.

در نهایت باید گفت: برای ثبت نام اولیه کارت سوخت حتما باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنید و امکان ثبت نام از طریق سایت یا اپلیکیشن دولت همراه وجود ندارد و شما تنها می‌توانید از طریق دولت همراه وضعیت صدرو کارت سوخت خودروتان را پیگیری کنید.

 

منبع: برنا 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کارت سوخت خودرو موتورسیکلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!

به گزارش همشهری آنلاین، مثلا موقع بنزین زدن یکی از همین کارکنان جایگاه اصرار می‌کند که خودش برایتان بنزین بزند، یا درخواست می‌کند که کارت بانکی‌تان را به او بدهید تا پول بنزین را حساب کند و از همه شایع‌تر اینکه بخواهد به اصرار اکتان و محصولات مربوط به بنزین به شما بفروشد. البته این ترفندها دیگر لو رفته و بیشتر مردم از آن آگاهند. اما در تازه‌ترین اقدام، این افراد با جا به جایی تراشه‌های کارت سوخت، بنزین موجود در کارت‌ها را خالی می‌کنند.

موضوع از این قرار است که مثلا شما حال و حوصله از ماشین پیاده شدن و بنزین زدن را ندارید و در نتیجه موقع سوخت‌گیری از خودرو پیاده نمی‌شوید و متصدی جایگاه هم از این فرصت استفاده می‌کند و کارت سوخت را از شما می‌گیرد و پس از سوخت‌گیری کارت را به شما تحویل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: کارت سوخت در بازار سیاه حواس جمع به پمپ بنزین بروید

تا این قسمت از ماجرا همه‌چیز عادی به‌نظر می‌رسد، اما وقتی برای سوخت‌گیری بعدی مراجعه می‌کنید، با کارت سوخته مواجه می‌شوید و تا بخواهید برای گرفتن کارت سوخت المثنی اقدام کنید و این کارت به دستتان برسد، امکان سوخت‌گیری برای کسانی که تراشه قبلی را در اختیار دارند وجود دارد و هرماه بدون اینکه شما خبردار شوید کارتتان را خالی می‌کنند.

برای همین است که شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بارها تأکید کرده که باید در هنگام سوخت‌گیری به مسائل ایمنی توجه کنید و با رعایت نکات ایمنی، از کارت سوخت شخصی خودتان استفاده و از در اختیار گذاشتن کارت سوخت شخصی به دیگران جدا خودداری کنید.

ضمن اینکه هر تخلفی که در جایگاه‌های سوخت دیدید را از طریق تماس با شماره۰۹۶۲۷ گزارش دهید که در سریع‌ترین زمان ممکن موضوع بررسی و اطلاع‌رسانی شود تا دیگران گول این کلاهبرداران را نخورند.

کد خبر 849397 برچسب‌ها سوخت - بنزین (کارت سوخت هوشمند) خبر مهم سهمیه بنزین سوخت - بنزین (پمپ بنزین)

دیگر خبرها

  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!